Մեր մասին
InTempo ռեստորանը 4 Family ընկերության կազմում ներկայացնում է իտալական խոհանոցի համն ու հոտը Երևանի երկու հասցեներում։
Մենք հիմնադրվել ենք 2021 թվ.-ին, Հյուսիսային պողոտա 10/3 հասցեում, այժմ նաև Մեգամոլի 2-րդ հարկում։
Իտալական հումքը համադրելով հայկական արևահամ բանջարամթերքի հետ՝ ստանում ենք լավագույն համային համադրությունը: Մեր ընկերության կարևորագույն սկզբունքներից է օգտագործել միայն բնական, բարձրորակ հումք, առանց որևէ քիմիական հավելումների և գունանյութերի: Համագործակցում ենք իտալական հայտնի ընկերությունների հետ, որտեղից էլ ներկրվում է մեր անմահական պիցցաների հումքը:
Համեցեք և ճաշակեք պիցցաններ, պաստա, աղանդեր, ինչպես նաև վայելեք դասական կոկտեյլների ամբողջ տեսականին:
Սիրով սպասում ենք ձեզ մեր ջերմ թիմով:
ՍԿԱՏ-ԷԼԵԿՏՐՈ ՍՊԸ
Պետ ռեգիստրի գրանցման համար - 286․110․06737
Գրանցման ամսաթիվ - 2008-01-16
Իրավաբանական հասցե - Երևան. Հյուսիսային պողոտա շենք 6, բն․ 69
ՀՎՀՀ - 02588013
Տնօրեն - Ղազանչյան Գրիգոր
![<h3>Լավագույն Իտալական Պիցցան քաղաքում</h3>
<p>Մեր պիցցաները պատրաստվում են իտալական ալյուրների խառնուրդով, աշխարհում լավագույնը համարվող Մորետտի ֆիրմայի վառարանում:
</p>
<h3>Լավագույն Իտալական Պիցցան քաղաքում</h3>
<p>Մեր պիցցաները պատրաստվում են իտալական ալյուրների խառնուրդով, աշխարհում լավագույնը համարվող Մորետտի ֆիրմայի վառարանում:
</p>](http://intempo.am/files/resized/advantages/iicon1.150x150.jpg)
Լավագույն Իտալական Պիցցան քաղաքում
Մեր պիցցաները պատրաստվում են իտալական ալյուրների խառնուրդով, աշխարհում լավագույնը համարվող Մորետտի ֆիրմայի վառարանում:
![<h3>Նախաճաշի կոմբո առաջարկներ</h3>
<p>Մենք առաջարկում ենք նախաճաշի լայն տեսականի կոմբո տարբերակներով, տեղում թխվող տաք կրուասան և անուշաբույր սուրճ, Անգլիական նախաճաշ, Նյույորքյան բենեդիկտ:
</p>
<h3>Նախաճաշի կոմբո առաջարկներ</h3>
<p>Մենք առաջարկում ենք նախաճաշի լայն տեսականի կոմբո տարբերակներով, տեղում թխվող տաք կրուասան և անուշաբույր սուրճ, Անգլիական նախաճաշ, Նյույորքյան բենեդիկտ:
</p>](http://intempo.am/files/resized/advantages/cocombo.150x150.png)
Նախաճաշի կոմբո առաջարկներ
Մենք առաջարկում ենք նախաճաշի լայն տեսականի կոմբո տարբերակներով, տեղում թխվող տաք կրուասան և անուշաբույր սուրճ, Անգլիական նախաճաշ, Նյույորքյան բենեդիկտ:
![<h3> Միայն բնական բարձորակ հումք</h3>
<p>Մենք մեր հումքի մեծ մասը ներմուծում ենք Իտալական լավագույն արտադրողներից և համադրում հայկական արևահամ բանջարեղենի հետ:
</p>
<h3> Միայն բնական բարձորակ հումք</h3>
<p>Մենք մեր հումքի մեծ մասը ներմուծում ենք Իտալական լավագույն արտադրողներից և համադրում հայկական արևահամ բանջարեղենի հետ:
</p>](http://intempo.am/files/resized/advantages/6cb58ed8b5ca6ccfaaec329a0fa87093.150x150.png)
Միայն բնական բարձորակ հումք
Մենք մեր հումքի մեծ մասը ներմուծում ենք Իտալական լավագույն արտադրողներից և համադրում հայկական արևահամ բանջարեղենի հետ:
![<h3>Համեղ Իտալական խոհանոց</h3>
<p>Պիցցայի լայն տեսականուց բացի, մենք առաջարկում ենք Իտալական խոհանոցի գաղտնիքներվ հարուստ ուտեստներ:Սիրով կսպասենք ձեր կարծիքին: </p>
<h3>Համեղ Իտալական խոհանոց</h3>
<p>Պիցցայի լայն տեսականուց բացի, մենք առաջարկում ենք Իտալական խոհանոցի գաղտնիքներվ հարուստ ուտեստներ:Սիրով կսպասենք ձեր կարծիքին: </p>](http://intempo.am/files/resized/advantages/italian-kitchen-logo-b7c90a52b2-seeklogo.com.150x150.png)
Համեղ Իտալական խոհանոց
Պիցցայի լայն տեսականուց բացի, մենք առաջարկում ենք Իտալական խոհանոցի գաղտնիքներվ հարուստ ուտեստներ:Սիրով կսպասենք ձեր կարծիքին: