Մենյուի լավագույն վաճառքները

Բաժիններ

Տոսկանա

Ներկայացնում ենք մեր հյուրերի ամենասիրելի պիցցան՝ Տոսկանան:

Խմորը բացառապես նեապոլիտանական է և պատրաստվում է հատուկ տեխնոլոգիայով, իսկթխվելու ընթացքը տևում է ընդամենը 50 վայրկյան՝ շնորհիվ Մորետտի վառարանի: 

Տոսկանային յուրահատուկ է դարձնում խրթխրթան բեկոնը և մասկարպոնե պանիրը:

 

Յունիք Բուրգեր

Հեղինակային այս Բուրգերը անչափ համեղ է և դառնում է ֆավորիտ ցանկացած հյուրիհամար: Միսը պատրաստվում է ածուխով գրիլի վրա, ինչի շնորհիվ չափազանց հյութալի էստացվում: Բուրգերը մատուցվում է մոցարելլայի ձողիկներով և կոկտեյլ սոուսով:

 

Հավի Սթեյք

Մատուցվում է բանջարեղենային յուրօրինակ խավարտով: Հավի կրծքամիսը պատրաստվումէ ածուխով գրիլի վրա, ինչի շնորհիվ ստանում է ծխեցրած համ: Այս ուտեստին իդեալականլրացնում է սնկով և սպիտակ գինիով պատրաստած սերուցքային սոուսը:

Տորտիլիոնի Սաղմոնով  

Մեր հաճախորդների սիրելի ուտեստներից առանձնացրել ենք նաև Տորտիլիոնի սաղմոնով  պաստան, որն իր մեջ պարունակում է չերի լոլիկի չիր, քրիմ չիզ և սերուցքային սոուս: 

Ահա այսպիսի յուրահատուկ բաղադրիչներ մեկ ափսեում:

Բլյու Մանգո

Մենք միշտ պատկերացնում ենք մանգոն վառ դեղին երանգով, սակայն քաղաքում կարող եքվայելել Կապույտ Մանգոն միայն ԻնՏեմպոյում: Սա հաճելի կլինի այն մարդկանց քիմքին, ովքեր սիրում են համադրել քաղցրը և թթուն միասին:

Մեկնաբանություններ
Դեռ չկան մեկնաբանություններ
Մեկնաբանել
Անուն*
Էլ․ հասցե
Մուտքագրեք մեկնաբանությունը*
<h3>Լավագույն Իտալական Պիցցան քաղաքում</h3>
<p>Մեր պիցցաները պատրաստվում են իտալական ալյուրների խառնուրդով, աշխարհում լավագույնը համարվող Մորետտի ֆիրմայի վառարանում:
 </p>

Լավագույն Իտալական Պիցցան քաղաքում

Մեր պիցցաները պատրաստվում են իտալական ալյուրների խառնուրդով, աշխարհում լավագույնը համարվող Մորետտի ֆիրմայի վառարանում:

<h3>Նախաճաշի կոմբո առաջարկներ</h3>
<p>Մենք առաջարկում ենք նախաճաշի լայն տեսականի կոմբո տարբերակներով, տեղում թխվող տաք կրուասան և անուշաբույր սուրճ, Անգլիական նախաճաշ, Նյույորքյան բենեդիկտ:
 </p>

Նախաճաշի կոմբո առաջարկներ

Մենք առաջարկում ենք նախաճաշի լայն տեսականի կոմբո տարբերակներով, տեղում թխվող տաք կրուասան և անուշաբույր սուրճ, Անգլիական նախաճաշ, Նյույորքյան բենեդիկտ:

<h3> Միայն բնական բարձորակ հումք</h3>
<p>Մենք մեր հումքի մեծ մասը ներմուծում ենք Իտալական լավագույն արտադրողներից և համադրում հայկական արևահամ բանջարեղենի հետ: 
 </p>

Միայն բնական բարձորակ հումք

Մենք մեր հումքի մեծ մասը ներմուծում ենք Իտալական լավագույն արտադրողներից և համադրում հայկական արևահամ բանջարեղենի հետ:

<h3>Համեղ Իտալական խոհանոց</h3>
<p>Պիցցայի լայն տեսականուց բացի, մենք առաջարկում ենք Իտալական խոհանոցի գաղտնիքներվ հարուստ ուտեստներ:Սիրով կսպասենք  ձեր կարծիքին: </p>

Համեղ Իտալական խոհանոց

Պիցցայի լայն տեսականուց բացի, մենք առաջարկում ենք Իտալական խոհանոցի գաղտնիքներվ հարուստ ուտեստներ:Սիրով կսպասենք  ձեր կարծիքին: